Groepsaccommodatie Wapse

8.5
16
Groepen.nl logo

Deze karakteristieke Drentse vakantieboerderij ligt nabij de brinkdorpen Diever en Dwingeloo, middenin het Drentse landschap. Zeer geschikt voor groepen van 16 personen, die veel ruimte en privacy wensen. Is je groep groter of wens je meer privacy kijk dan naar de WAP-1723.

Samen eten in je vakantiehuis in Drenthe bij de open haard

De voormalige deel is verbouwd tot een groot verblijf met diverse zithoeken, eethoek, tv, muziekinstallatie, spelletjes, tafeltennis. De open keuken grenst aan de eethoek en is van alle gemakken voorzien. Geen zin om te koken? Geen probleem! Op verzoek wordt de maaltijd voor je bereid. In de verblijfsruimte is ook een bar aanwezig. Degene die liever een knussere plek hiervoor kiezen, kunnen aanschuiven bij de openhaard. De verblijfsruimte kan heel goed dienst doen als cursus- of vergaderruimte. Je hebt 7 slaapkamers tot je beschikking: 4 kamers op de begane grond en 2 douches en 1 toilet. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en 1 douche en 1 toilet. Alle slaapkamers hebben een wastafel. Buiten is een zonnig terras en een grote speelweide met zandbak en schommels. 

Wandelen en fietsen tijdens een weekendje weg in Drenthe

Bos, heidevelden en weidegronden vormen het decor van de vele fiets- en wandelroutes in de directe omgeving. Verder zijn er diverse mogelijkheden voor jong en oud: ruitersport, golfen, zwemmen, speeltuin Appelscha, Wildlands Emmen, musea, Giethoorn.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Wapse

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie wapse

De ligging van "groepsaccommodatie wapse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.