Vakantieboerderij Spier

9.2
27
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie in Drenthe vind je op loopafstand van nationaal park Dwingelderveld en biedt comfortabele slaapgelegenheid voor 27 personen. Het authentieke pand is bij uitstek geschikt voor volwassenen en kinderen. In de grote besloten tuin vind je terrassen en picknicktafels. Voor kinderen is er een aparte speelruimte met speelvoorzieningen. Tevens zijn er speciale voorzieningen voor minder- validen.

Veel sport- en spelmogelijkheden in je groepsaccommodatie in Drenthe

"Veel ruimte, ingericht voor jong en oud en heel sfeervol," dat zijn reacties op deze groepsaccommodatie. In de gezellig ingerichte groepsruimte (ruim 150m2) met een lange bar is het prima vertoeven en de aangrenzende eetzaal biedt veel gemak. De nieuwe keuken is compleet ingericht met professionele horeca-apparatuur (oven, magnetron en vaatwasser). Wasmachine en droogtrommel zijn op aanvraag. Negen slaapkamers, ingericht met luxe boxspring bedden, zorgen voor een aangename nachtrust. Verder heb je de beschikking over vijf douches en vijf toiletten. Ook aan baby's en peuters is gedacht met kinderledikantjes, kinderstoelen, box, aankleedtafel, kinderbad en traphekjes, maar ook een kleine peuterhoek. Kinderen zijn al snel te vinden in de speelruimte! Er is ook een Wii aanwezig. In de parkachtige tuin is de speeltuin en op 50m achter de vakantieboerderij een voetbalveld en tafeltennistafel. Er is een aparte ruimte (bij te huren) met sauna en zonnebank en voor mindervaliden zijn er volledig aangepaste voorzieningen. Het terras heeft parasols. Je parkeert op het eigen parkeerterrein.

Een centraal gelegen vakantiehuis voor je weekendje weg in Drenthe

De groepsaccommodatie ligt centraal in Drenthe op loopafstand van nationaal park het Dwingelderveld en recreatieplas Terhorsterzand. Vanuit de boerderij kun je tochten maken met de fiets, huifkar of wandelen met gps in het schitterende natuurgebied. Ook is de accommodatie een prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar Orvelte, Westerbork, dierentuin Emmen, Planetron, Hunebedmuseum of Kabouterland. Taribush outdooractiviteiten organiseert in de buurt unieke uitjes. In het dorp zelf kun je klootschieten, kegelen of midgetgolfen en er zijn restaurants voor een diner of snelle hap.

Vakantiehuis huren in Drenthe? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Drenthe

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij spier

De ligging van "vakantieboerderij spier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.