Groepsaccommodatie Schiphorst

10
51
Groepen.nl logo

Op de grens van Drenthe en Overijssel, in het dal van het riviertje de Reest, liggen havezaten, herenhuizen en grote boerenhoeves en nu ook deze groepsaccommodatie. In de loop der jaren hebben baronnen en landheren deze opstallen verlaten en kregen de panden een andere bestemming. Nadat de jonkheer vertrok in 1964, bood het lange tijd onderdak aan diverse groepen en activiteiten.

Een groepsaccommodatie in Drenthe met eigen bos

Op de begane grond van deze groepsaccommodaties zijn twee (eet)zalen, een grote zaal met podium en een professionele keuken die van alle gemakken is voorzien. Op de eerste verdieping bevinden zich 9 slaapkamers (zie kamerindeling). Ook is er een sanitair blok op de eerste verdieping met douches en toiletten. Er zijn twee zolders: een groepsruimte en een speelzolder waar toneelkleren en attributen liggen. Deze accommodatie is zeer geschikt voor familiereünies, conferenties, vergaderingen en cursussen. Buiten is een terras waar je met je groep kunt verblijven. Er is een volleybalveld, een basket en een speciale plaats om met de groep een prachtig kampvuur te maken. Bij de accommodatie hoort een eigen bos waar alleen de gasten toegang voor hebben.

Maak samen diverse uitstapjes

De groepsaccommodatie ligt tegenover ooievaarsstation 'De Lokkerij', niet ver van de kloostertuinen van Dickninge en op ongeveer 5 kilometer afstand van recreatiegebied de Zwarte Dennen. De omgeving biedt dus uitstekende mogelijkheden voor uitstapjes te voet of per fiets. Op fietsafstand ligt het oude havenstadje Meppel met zijn pittoreske straatjes en winkels. Hier kun je o.a. terecht voor bioscoop- , theater- en museumbezoek. Zowel in de Wijk als in Meppel zijn zwembaden te vinden. De mogelijkheden op eigen terrein zijn talloos: barbecueën of een kampvuur maken, een glaasje wijn drinken op het terras bij de ondergaande zon. Er is voldoende ruimte voor sport en spel op het terrein, volleyballen en basketballen, jeu de boules, picknicken, speurtochten en hutten bouwen. In samenwerking met een outdoorbedrijf is het mogelijk om outdoor activiteiten te organiseren, zoals paintballen, kanovaren en ATB tochten te ondernemen.Bekijk ook de andere 

vakantiehuizen in Drenthe voor een weekendje weg

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie schiphorst

De ligging van "groepsaccommodatie schiphorst" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.