Vakantiehuis Ruinen

10
20
Groepen.nl logo

Deze accommodatie is de ideale mix tussen een hotel en groepsaccommodatie. De 10 suites met multifunctionele groepsruimte bevinden zich in een eigen pand.

Groepsaccommodatie in Drenthe met wellness 

De zeer grote 'huiskamer' is ideaal om samen te kletsen, film te kijken, spelletjes te doen, maar ook te ontbijten.
Bovendien is de bar met koelkast gevuld en staat er een professioneel koffiezetapparaat. Deze consumpties zijn niet inbegrepen in je verblijfskosten. Vijf suites zijn gesitueerd op de begane grond en 5 suites op de 1e etage die per lift en trap bereikbaar zijn. De vleugel waarin de 10 nieuwe suites zich bevinden geven je een uniek kijkje van het verleden en het heden van Ruinen en omgeving. Als gast van het groepshotel kun je tijdens je familie- of vrienden of zakelijkverblijf gebruik maken van de faciliteiten van het hotel. Kom genieten van het zwembad en de sauna, met na afloop een drankje in het café.

Ontdek samen de Drentse natuur 

De poort tot Nationaal Park Dwingelderveld. Een ideale uitvalsbasis om al het moois van Drenthe te ontdekken. Mooie wandel- of fietstochten om een uitstapje te maken.Binnen een straal van een half uur bereikt u gezellige steden als Zwolle, Meppel, Hoogeveen en Assen. Voor de nodige cultuur bent bij het Drents museum, het Hunebedcentrum en Herinneringscentrum Kamp Westerbork aan het juiste adres. Met de kids op pad? Speelboerderij De Drentse Koe, Plopsa Coevorden, Wildlands Emmen en attractiepark Duinen Zathe staan garant voor een dagje uit vol plezier!

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Drenthe

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis ruinen

De ligging van "vakantiehuis ruinen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.