Natuurhuisje in Ruinen

2
Natuurhuisje.nl logo

Vanuit dit natuurhuisje heeft u een prachtig uitzicht over de weilanden, het ruime erf en de grote tuinvijver, waar de reeën vaak bij schemering komen drinken. De vrijstaande 2-persoons lodge heeft een eigen terras op het zuiden. In de woonkamer bevindt zich tevens het slaapgedeelte met een 2-persoons boxspring. De bedden kunnen eventueel ook los van elkaar staan. Er is digitale tv en Netflix. De keuken is in een aparte ruimte, evenals de douche en het toilet. De ruime tuin biedt diverse zitjes, een grote BBQ en veel privacy. Er is een afgesloten fietsenstalling voor uw kostbare e-bike. Bij ons geniet u optimaal van de rust en de ruimte op en rond het erf.

Bijzonderheden natuurhuisje in ruinen

Barbecue, Berging, Gaskachel, Internet, Internettoegang (WiFi), Keuken, Koel-/vriescombinatie, Rolstoel toegankelijk, Terras, Terras (overdekt), Terras (privé), Tuin, Tuin (gedeeld), Tuin (privé, verlicht), Tuinmeubilair, Tv, Verwarming (CV), verwarming (elektrisch, CV), Wasmachine, Wasmachine (gedeeld met anderen), Contactloos verblijf, Parking (x 4), Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, oven, Tweepersoonsbed, Eenpersoonsbed (x 2)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in ruinen

De ligging van "natuurhuisje in ruinen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.