Groepsaccommodatie Roderesch

9.2
40
Groepen.nl logo

Voor actieve mensen, fietsers en wandelaars, is deze groepsaccommodatie een uitgelezen plek in Drenthe. Het verblijf is gelegen midden in een 6 ha. groot bos. In deze locatie zijn ook mogelijkheden voor een cursus, vergadergroep of een zakelijke bijeenkomst. 

Een dagje Groningen tijdens een weekendje weg in Drenthe

Roderesch ligt 15 km vanaf de stad Groningen met zijn diverse mogelijkheden voor uitstapjes.
Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse activiteiten mogelijk, o.a. touwbanen, vlotten bouwen, mountainbiken, klimwanden. Dit alles onder begeleiding van ervaren instructeurs. Kortom; er valt genoeg te beleven in dit mooie gedeelte van de provincie Drenthe.

Een keuken met volledige uitrusting

De groepsaccommodatie heeft een totale capaciteit van 40 bedden, verdeeld over 13 slaapkamers (zie slaapkamerindeling). Er is een ruime huiskamer met zithoek met satelliet tv, video, dvd-muziekinstallatie, een sfeervolle bar met koeling en tapinstallatie en een ruime serre. Ook beschikt deze vakantiewoning in Drenthe over een volledig ingerichte horecakeuken met industrie vaatwasser, braadslee, snijmachine, koffiemachine, fornuizen, magnetron, koelingen, ovens, enz.

Veel activiteiten mogelijk in dit vakantiehuis

Buiten is een groot terras met jumboparasol, tafeltennistafel, schommels, volleybalveld, voetbalveld, en een openluchtpodium.
Tevens zijn er veel activiteiten mogelijk zoals: mountainbiken, klimmen, kratstapelen, boogschieten, touwbanen, bushtrail, gps-tochten en highlandgames.
(Op het terrein staat tevens de ROD-562).

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Roderesch

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie roderesch

De ligging van "groepsaccommodatie roderesch" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.