Groepsaccommodatie Pesse

9.1
22
Groepen.nl logo

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie in Drenthe bied je een een prima plek om met maximaal 22 personen een weekend, midweek of een week er even tussen uit te zijn.

Een ideaal vakantiehuis in Drenthe voor kinderen

De woonkamer en eetkamer is ruim en licht door de grote ramen en heeft zicht op de binnentuin. Dit is de ideale groepsaccommodatie als je met kinderen komt, het ruime terras biedt zicht op de skelterbaan en speeltoestellen. Er is een speelkamer voor de kleinsten, een Xbox en in een aparte kamer een Playstation3. Natuurlijk zijn er ook gezelschapsspellen aanwezig. In de ruime keuken kun je prima koken. Ook kan er een barbecue, ontbijt of catering worden verzorgd. Deze accommodatie beschikt over 8 slaapkamers waarvan 6 kamers met eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. Kamer 7 en 8 hebben een gedeelde badkamer. Een van de drie slaapkamers beneden is geschikt gemaakt voor mindervaliden, inclusief aangepast sanitair. 

Genoeg te doen voor klein en groot

Binnen enkele autominuten ben je in Nationaal Park Dwingelderveld met wandel en fietspaden, recreatieplas Schoonhoven of het buitenbad in Ruinen. Drenthe heeft ook diverse attracties voor klein en groot. Steden als Hoogeveen, Assen en Groningen zijn ook dichtbij. Het dorpje Pesse op 2 kilometer afstand heeft een supermarkt en een aantal restaurants. De accommodatie ligt ook aan een knooppunten route.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Pesse 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie pesse

De ligging van "groepsaccommodatie pesse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.