Natuurhuisje in Odoornerveen

2
Natuurhuisje.nl logo

NIEUW per juni 2021: Cabin; klein natuurhuisje met groots uitzicht. Zoekt u een verstillende ervaring direct aan het natuurwater? Houdt u van rust en stilte, en wilt u die met ons beschermen? Altijd al vanuit uw verblijfsplek het water in willen gaan? Benieuwd hoe de regendruppels weerklinken in het meer? Dan is recreëren op deze plek precies wat bij u past! Binnen en buiten bent u nauw verbonden met het weidse water. Het overdekte terras met buitenkeuken biedt beschutting tegen te felle zon. Met een grondoppervlakte van ca. 20 m2 oogt het huisje ruimtelijk door de schuin weglopende wanden. De doordachte inrichting heeft een zithoek, aanrecht en kleine koelkast. De twee bedden zijn ook tot comfortabel tweepersoonsbed op te maken. Opbergruimte voor uw bagage is aanwezig in de grote lades onder de bedden. Het huisje heeft een eigen Wifi-verbinding. Toilet, douche en uitgebreide kookmogelijkheden vindt u in een ander gebouw. Prijs inclusief gebruik van roeiboot en kano.

Bijzonderheden natuurhuisje in odoornerveen

Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Terras (privé), Koel-/vriescombinatie, Afwasmachine, Terras (overdekt), Internet, Berwarming (elektrisch), Meertje, Badkamer (gedeeld met anderen), Keuken (gedeelde met anderen), Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Douche, Warm water, Elektriciteit, Tweepersoonsbed, Eenpersoonsbed (x 2), Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 2)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in odoornerveen

De ligging van "natuurhuisje in odoornerveen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.