Vakantievilla Odoorn

8.5
39
Groepen.nl logo

Een lodge midden in de bossen. Wie wil dat nou niet? Door de sfeer die het uitademt kun je je ontspannen maar ook actief bezig zijn is mogelijk door de ligging midden in de natuur. Voor de kinderen is er genoeg te spelen, hutten bouwen in het bos, speeltoestellen. Als je de voordeur uitstapt zijn er wandelroutes, fietsroutes en mountainbike routes. Het gezellige dorp Odoorn ligt op 1.5 km afstand. In de grote verblijfsruimte van de logde kun je genieten van de bijzondere sfeer. Er zijn zelfs nog twee verblijfsruimtes waar je gebruik van kunt maken, waarvan een met bar.

Een creatief weekendje weg in Drenthe


Deze lodge bestaat uit 3 ruime appartementen met living. Daarnaast is er een grote verblijfsruimte waar je heerlijk met de hele groep kunt vertoeven. De twee keukens voor je groep zijn ruim van opzet (zie keukenvoorzieningen). Er zijn 9 slaapkamers en nog extra slaapbanken in de living (zie kamerindeling). Muziek en feest binnen is toegestaan, buiten houden we het rustig! Er is een ruim overdekt terras met tuinmeubilair. Er zijn verschillende terrassen en waar je een vuurtje kunt stoken (in overleg met de eigenaar). Er zijn twee speelvelden met diverse speeltoestellen: wip-wap, tafeltennistafel, zandbak, klimtoestel.
De logde biedt ook uitstekende mogelijkheden om te gebruiken als vergaderlocatie en voor teambuilding activiteiten. Er is beperkt wifi aanwezig in de lodge.
Outdoor activiteiten kan de eigenaar verzorgen: mountainbiken, paintball, kinderpaintball, larpshooting, kickbike, boogschieten, highland games.

Er is nog veel meer mogelijk:
Bouwen van een natuurlijk onderkomen. Navigeren op kompas, kaart en zon/sterren. Outdoor EHBO. Survivalboog maken. Voedsel vinden in de natuur en bereiden.  Outdoor barbecue met een echte Oklahoma.

Bekijk hier ook de andere groepsaccommodaties in Drenthe

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla odoorn

De ligging van "vakantievilla odoorn" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.