Vakantieboerderij Norg

7.9
20
Groepen.nl logo

Je logeert in een rijksmonument uit 1801 aan de Brink in het centrum van Norg. Binnen een paar minuten lopen ben je in de bossen of loop je de Es op. De Saksische vakantieboerderij heeft een boomgaard, speelveld met trampoline. Dit is een gezamenlijke ruimte waar je heerlijk kan relaxen op een terrasje of in de hottub. In de hooiberg is een Loungehoek en overdekt terras met een kinderspeelhoek en tafeltennistafel en voetbaltafel.

Een groepsaccommodatie in Drenthe met hottub en sauna 


De leefruimte is gelegen in de oude koeienstal en heeft een grote volledig ingerichte keuken. De oude varkensstallen doen dienst als zithoek, er zijn een paar heerlijke loungebanken en een speelhoek voor de kinderen. In het voorhuis is de oude opkamer, hier kan je even lekker terugtrekken en de rust opzoeken. De groepsaccommodatie is voorzien van smart-tv's met kabelzenders en er is gratis wifi beschikbaar. Er zijn 7 slaapkamers met heerlijke boxspringbedden en badkamers on-suite. Daarnaast is er 1 slaapkamer met 4 bedstedes en een aparte badkamer. Er zijn verschillende terrassen en een heerlijk beschutte tuin. Tegen een vergoeding kan er gebruik gemaakt worden van de hottub en sauna.

Maak samen diverse wandelingen of fietstochten door het mooie landschap


Dit is de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen, fietsen door de bossen, heide en het mooie Es-landschap rond het dorp. Het centrum met restaurantjes, winkels en supermarkten zijn op loopafstand. De natuurgebieden het Fochteloërveen, de Drentsche Aa en Drents- Friese Wold liggen vlakbij. Een fietstocht in de omgeving voer je langs bossen en heidevelden, hunebedden en pittoreske Drentse brinkdorpjes. Het gevangenisdorp Veenhuizen ligt op 8 km met gevangenis museum, bierbrouwerij en kaasmakerij en bijzondere jaren 30 architectuur. Groningen en Assen liggen op ± 20 minuten rijden vanaf Norg. De bus naar beide steden stopt voor de deur.

Weekendje weg in Drenthe? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Norg 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij norg

De ligging van "vakantieboerderij norg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.