Vakantieboerderij Meppen

8.4
50
Groepen.nl logo

Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen kun je op dit moment hier met maximaal 50 personen verblijven

Welkom in Meppen, een authentiek Drents dorp met mooie, rietgedekte boerderijen en een Brink met eeuwenoude eikenbomen. Aan de rand van het dorp en nabij het bos ligt dit vakantiehuis in Drenthe. Je kunt vanuit onze accommodatie te voet of op de fiets genieten van de vele natuurgebieden in de directe omgeving. Ook op sportief gebied en op het cultureel vlak vind je in Meppen en omgeving veel uitdaging.

Een groot sport- en speelveld voor de kinderen bij je groepsaccommodatie in Drenthe

De accommodatie bestaat uit een verblijfsruimte met zit- en eetgedeelte. Er is ook een bar aanwezig. Er is nog een extra verblijfsruimte voor je groep. Ruimte genoeg dus! Je hebt een grote keuken met alle denkbare apparatuur en met professionele vaatwasser. Catering is ook mogelijk. Je hebt de beschikking over 12 slaapkamers (zie kamerindeling). Het buitenterrein bestaat uit een groot sport- en speelveld met een volleybalnet, tafeltennistafel en schommels. In overleg kunnen er allerlei activiteiten verzorgd worden. Wat dacht je van klootschieten of een leuke speurtocht? Tevens is er op het terrein ook nog een eetcafé, afgescheiden van de accommodatie. 

Dwalen door de Drentse bossen


Het dorpje Meppen wordt omzoomd door het bos Mepperdennen met daarin de natuurlijke vennen; het Meeuwenveen en Twientiesveen. Eveneens vind je er De Palms; een bos van jeneverbesstruiken met landschappelijk historische waarde. Dit natuurgebied en de bossen zijn voor wandelaars en fietsers vrij toegankelijk. Op loopafstand van de accommodatie bevindt zich een overdekt- en een openluchtzwembad, midgetgolfbaan en een squash- en bowlingbaan. Verder zijn er in de omgeving verschillende grote attracties te bezoeken onder andere museumdorp Orvelte, Noorderdierenpark Emmen, Hunebed centrum in Borger. Voor ieder wat wils in dit mooie gedeelte van de provincie Drenthe.

Bekijk hier de andere groepsaccommodaties in Meppen (Drenthe)

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij meppen

De ligging van "vakantieboerderij meppen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.