Vakantieboerderij Meppen

10
30
Groepen.nl logo

Om te 1,5 meter te kunnen waarborgen kun je hier op dit moment met maximaal 20 personen verblijven

Voor groepen die houden van rust, ruimte, natuur en gezelligheid is deze groepsaccommodatie in Drenthe de juiste plaats. Deze betaalbare groepsaccommodatie ligt aan twee prachtige natuurgebieden die je veel mogelijkheden bieden om met de groepen leuke activiteiten te doen, zoals wandeltochten, dropping, gps-tocht, huifkartocht en bosspelen. Maar je hoeft het terrein niet af: ook direct bij de groepsaccommodatie zijn voldoende voorzieningen voor een fijne tijd met de groep en voldoende vermaak voor de kinderen! Deze groepsaccommodatie en is uitstekend geschikt voor families, gezinnen en weekkampen.

Een eenvoudige groepsaccommodatie met veel ruimte voor een weekendje weg

In de groepsaccommodatie kunnen 30 personen verblijven. De accommodatie is zeer ruim van opzet! Een verblijf in de groepsaccommodatie kan goed gecombineerd worden met het verblijf van een deel van de groep op ons kampeerterrein en/of in de hotelhuisjes. Hierdoor kun je ook met grotere groepen bij ons terecht. Onze ervaring is dat sommige groepsleden het prettig vinden om bij de groep te zijn, maar wat meer behoefte hebben aan rust en privacy. Daar zijn onze hotelhuisjes bijzonder geschikt voor. De groepsaccommodatie beschikt over een gezellige zitkamer met zithoek, waar je kunt ontspannen, tv kijken of muziek luisteren. In de zitkamer vind je ook de bar. Er is een compleet ingerichte keuken voor zelf verzorging met een vaatwasser, grote koeling, koffiemachine, waterkoker e.d. alles is voor 30 personen. De groepsaccommodatie heeft 5 slaapkamers met 1 persoonsbedden en stapelbedden. Een grote slaapkamer beneden met 10 bedden, 4 kamers op 1e verdieping met op elke kamer 6 bedden. Dekbedden en kussen zijn aanwezig. Kussensloop en het bedlinnen moet je zelf meenemen. Ook kun je het bedlinnen huren.  Buiten is een groot terras met een overdekt gedeelte, ideaal voor rokers. 

Er zijn 1 of 2 honden (meer honden in overleg)  in de groepsaccommodatie toegestaan. Er is een losloopgebied van ruim 40 ha. direct naast de groepsaccommodatie. Op het terrein is een hondenzwemvijver met schoon bronwateraangelegd. Op het terrein is een speciaal omheind hondenspeelveld.

Informatie omtrent Corona:
Ook met de corona-maatregelen is het goed mogelijk om bij ons te verblijven. Onze groepsaccommodatie is ruim van opzet, we hebben het maximum aantal gasten in de accommodatie teruggebracht van 30 naar 20 personen, we hebben veel buitenruimte en natuurlijk de nodige (hygiëne) maatregelen genomen voor een verantwoord verblijf. De maatregelen kunt u nalezen in het protocol dat wij hebben opgesteld om uw groep verantwoord te kunnen ontvangen. Hier geven wij strakke opvolging aan, en verwachten dit ook van u en uw groepsleden. Voor uw en onze veiligheid!

Uitzicht op de schitterende natuurgebieden vanuit je groepsaccommodatie in Drenthe 

Vanuit de groepsaccommodatie loop je zo twee schitterende natuurgebieden in, met bossen, heide en zandverstuivingen. Zeer geschikt voor een wandeltocht, GPS-tocht, dropping of een huifkartocht met je groep. Emmen ligt slecht op 7 km afstand, een gezellige stad om te winkelen of bezoek Wildlands Zoo.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Meppen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij meppen

De ligging van "vakantieboerderij meppen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.