Groepsaccommodatie Meppel

9.1
57
Groepen.nl logo

Om de 1.5 meter te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met circa 25 personen verblijven. 

Direct aan het fraaie stadspark, vind je deze gemoedelijke herberg in Drenthe. Een groepsaccommodatie die ideaal is voor familie- of vriendenreünies, scholen, vereniging of bedrijfsuitjes, vergadergroepen etc. In het herberg gedeelte is er ruimte voor 57 gasten, maar samen met het zelfverzorgingsappartement (groepsaccommodatie 

MEP-767), kun je hier met 71 gasten verblijven. Maar ook kleine(re) groepen zijn welkom (alleenrecht wordt dan niet gegarandeerd). 

Een groepsaccommodatie in Drenthe met bar

Bij binnenkomst stap je direct in de recreatie- en barruimte. Deze heeft ook een zithoek met banken en TV. Wifi is aanwezig. De (eet)zaal verleent zich uitstekend voor bijeenkomsten, als vergader/workshop of muziek/zang ruimte, maar wordt ook zeer regelmatig gebruikt als feestzaal (vooraf reserveren). Je kijkt hier uit op de voortuin met terras. Het slaapgedeelte grenst aan een binnenveldje voorzien van tuinmeubilair en speelruimte voor de kinderen. Deze plek is ook zeer geschikt voor een BBQ, die graag voor jullie verzorgd wordt. Let wel, bij deze groepsaccommodatie in Drenthe is geen zelfverzorging mogelijk! Tevens kunnen hier meerdere groepen tegelijk zijn. Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt, maar ook voor overige maaltijden kun je goed en voordelig bij de huiseigenaren terecht. In de bar wordt fris en alcoholische drankjes geserveerd en een verrassend assortiment aan Nederlands en Belgische (trappisten en abdij) bieren. Deze accommodatie is rookvrij en niet geschikt voor groepen die 's avonds laat of 's nachts zeer luidruchtig zijn. Voor kleine groepen tot 14 personen hebben is er een volledig ingericht zelfverzorgingsappartement (zie groepsaccommodatie MEP-767). Ben je bijv. met 1of 2 personen meer dan is dit in overleg mogelijk.

Maak samen diverse wandelingen

Je kan volop genieten van het stadje Meppel. Nationale parken, de Weerribben, heidevelden, waterplassen, bossen en rustieke landweggetjes en weilanden vol ooievaars. Ook is Giethoorn, op slechts 15 km afstand een uitstekende bestemming voor een dagje vertier. Fietsen, wandelen, watersporten, pretparken (zoals Slagharen, adventure zoo Emmen) of musea; van hieruit is het allemaal goed mogelijk. Het stadscentrum is op loopafstand. Het aangrenzende park, met vijver, dierenweide en speeltuintje biedt daarnaast ook mogelijkheden voor spel, sport of een wandeling.

Bekijk hier ook de andere groepsaccommodaties in Meppel

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie meppel

De ligging van "groepsaccommodatie meppel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.