Vakantieboerderij Koekange

9.1
22
Groepen.nl logo

Op het mooiste plekje in Zuidwest Drenthe ligt dit vakantiehuis tot 26 personen. Midden in het uitgestrekte groen met veel privacy en geheel gelijkvloers! Door de ligging is deze groepsaccommodatie uitermate geschikt voor familie- of vriendengroepen met kinderen. Vanaf het beschutte overdekte terras kun je een oogje in het zeil houden op de spelende kinderen in de aangrenzende speelweide.

Een groepsaccommodatie in Drenthe met sauna

In de warm rookvrije huiskamer is genoeg ruimte voor vermaak ook bij slecht weer; er is voldoende spelmateriaal aanwezig. Natuurlijk ontbreken tv en radio met cd-speler niet en in de gehele groepsaccommodatie is er gratis Wifi. De accommodatie is geheel drempelloos. Deze groepsaccommodatie heeft een keuken met professionele apparatuur. Er zijn 6 slaapkamers, allemaal op de begane grond (zie kamerindeling). Eén slaapkamer is voorzien van een aangepaste douche met douchestoel , toilet met beugels en verlaagde wastafel.  Let op: van november t/m maart krijgen groepen t/m 20 personen 4 slaapkamers en 3 badkamers (uitbreiding aantal slaapkamers mogelijk). Buiten is de watergoot met pomp, geplaatst in een enorme zandbak. De accommodatie beschikt verder over voldoende vermaak voor groot en klein, zo is er een voetbal-/volleybalveld, jeu de boules baan, een tafeltennistafel, 2 schommels, een rekstok, een speelhuisje met glijbaan en 2 skelters. Voor de ultieme ontspanning is er een sauna met buitendouche. 

Fietsen langs de mooiste plekjes tijdens je weekendje weg in Drenthe 

Het verblijf ligt in het buitengebied van Koekange, halverwege Meppel en Hoogeveen. Fietsroutes zijn duidelijk aangegeven en leiden je langs de mooie plekjes Echten en Ruinerwold, en niet te vergeten het Reestdal. Een uitstapje naar de Schaapskooi te Ruinen is zeker de moeite waard en van hieruit bereik je het bekende Dwingelderveld. Winkelen is mogelijk in het knusse stadje Meppel. Meppel is, evenals het nabij gelegen veendorp Hoogeveen, startplaats voor de Drentse Fiets-4-daagse in de maand juli.

Bekijk ook de andere vakantiehuizen in Drenthe

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij koekange

De ligging van "vakantieboerderij koekange" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.