Groepsaccommodatie Klijndijk

8.7
30
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie in Drenthe is voorzien van 10 slaapkamers allen met eigen badkamer en wc. Dit verblijf kan 30 volwassenen herbergen en 4 kinderen die in kinderbedjes slapen. De accommodatie wordt bezocht door families met kinderen, sportgroepen en vriendengroepen. Ook voor een vergadering of bedrijfstraining is de groepsaccommodatie geschikt. In overleg is één lieve familiehond toegestaan.
Deze accommodatie is voorzien van ionisatoren in de leefruimte en op de slaapkamers, deze dragen bij aan een gezond en veilig binnenklimaat (omdat fijnstof, bacteriën en virussen uit de lucht gehaald worden).

's Avonds met z'n allen een drankje aan de bar in je vakantiehuis in Drenthe


De huiskamer heeft een gashaard met hout-effect vuur. Er zijn ruime houten tafels waaraan gegeten kan worden. De keuken is voorzien van efficiënte en makkelijk te bedienen apparatuur. Er is onder de bar een drankenkoeling met glazen deurtjes aanwezig. Op de bar staat een professionele water-koeler die heel veel gebruikt wordt. Op de begane grond is er bij de woonkamer een apart dames- en herentoilet. Er is een speelvide aanwezig in de huiskamer met een tafelvoetbalspel en een leuke dartbaan. Vanuit de keuken kom je op een houten terras (220 m2) dat rond de accommodatie gelegen is. Ook is een vuurplaats aanwezig voor een kampvuur.
Het speel/sportveld is groot en biedt ruimte voor voetbal, volleybal, badminton en er zijn trampolines. Het leent zich ook voor het opzetten van bijvoorbeeld een extra tentje. Er zijn totaal 10 slaapkamers allen met eigen badkamer en wc. Op de begane grond bevinden zich 6 slaapkamers; deze zijn buitenom bereikbaar. De overige vier kamers bevinden zich op de verdieping (+ 4 ledikantjes).  In de huiskamer een zuiveringsapparaat dat virussen en bacteriën uit de lucht haalt; dit draagt bij aan een betere binnenlucht kwaliteit.

Samen struinen door de bossen


De groepsaccommodatie ligt in een klein bosperceel en grenst aan een groot bos. In feite is het een natuurhuis. Natuur, bos, heide en fiets en wandel mogelijkheden in overvloed. Als mogelijkheden kunnen genoemd worden dierenpark Emmen, Kabouterland in Exloo, attractie park Drouwenerzand, speelstad Oranje, Hunebedcentrum Borger enz. (zie internet voor meer ideeën). Er zijn diverse zwembaden in de omgeving en ook kan bij mooi weer gezwommen worden in de meertjes met zandstrandjes in de buurt. Emmen heeft een mooi en uitgebreid winkelcentrum.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Drenthe

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie klijndijk

De ligging van "groepsaccommodatie klijndijk" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.