Natuurhuisje in Holsloot

2
Natuurhuisje.nl logo

Een Saksische boerderij van bijna 200 jaar oud. Een grote kastanjeboom die er al zo lang staat dat niemand precies weet hoe lang. Een boerschap rond een verstilde brink met grote oude bomen. In deze historische boerenhoeve vind je de Bed & Breakfast. Je komt door een oude boerendeur terecht in een lange gang. Direct rechts is de toegangsdeur naar de Voorkamer. Grote in roeden verdeelde ramen kenmerken deze ruime kamer met een prachtige lichtinval. Ook de schouw en schoorsteen stralen die oude sfeer uit. Een comfortabele boxspring van 2.10 meter en twee lekkere luie stoelen dragen bij aan het relaxgevoel dat de verhuurders je graag willen geven. Natuurlijk is er de mogelijkheid om zelf koffie en/of thee te maken en als het weer het toelaat kun je deze buiten nuttigen op het terras in het zonnetje. Aansluitend aan de kamer vind je de badkamer, van alle gemakken voorzien met onder andere een regendouche.

Bijzonderheden natuurhuisje in holsloot

Badkamer, Internet, Internettoegang (WiFi), Terras (privé), Tuin, Tuinmeubilair, Tv, Verwarming (CV), verwarming (elektrisch, CV), Fietsen beschikbaar (gratis)(x 2), Kinderbed, Kinderstoel, Tweepersoonsbed

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in holsloot

De ligging van "natuurhuisje in holsloot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.