Natuurhuisje in Holsloot

2
Natuurhuisje.nl logo

Een Saksische boerderij van bijna 200 jaar oud. Een grote kastanjeboom die er al zo lang staat dat niemand precies weet hoe lang. Een boerschap rond een verstilde brink met grote, oude bomen. In deze historische boerenhoeve vind je onze Bed & Breakfast. Aan het eind van de lange gang is rechts de Opkamer. Binnen valt direct het hoogteverschil op tussen de benedenkamer en de bovenkamer. Wanneer je het trappetje op gaat, vind je boven de slaapgelegenheid met een mooi, comfortabel, old-looking ledikant van 160 x 210 centimeter. Beneden een heerlijk zitje om even lekker te luieren of ontspannen een boek te lezen. Ook vind je hier een tafel met twee stoelen. En natuurlijk kun je hier zelf je koffie en/of thee zetten en is er een koelkast. Buiten is een heerlijk stuk tuin met gras, bloemen en zitje. De badkamer met toilet bevindt zich aansluitend aan de kamer.

Bijzonderheden natuurhuisje in holsloot

Badkamer, Fietsen beschikbaar (gratis)(x 2), Internet, Internettoegang (WiFi), Kinderbed, Kinderstoel, Parking (x 2), Terras, Terras (privé), Tuin, Tuinmeubilair, Tv, Tweepersoonsbed, Verwarming (CV), verwarming (elektrisch, CV)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in holsloot

De ligging van "natuurhuisje in holsloot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.