Groepsaccommodatie Havelte

8.5
38
Groepen.nl logo

Direct achter deze groepsaccommodatie beginnen de bossen en heidevelden. De groepsaccommodatie is zeer geschikt voor zorggroepen. Je komt binnen in een ruime hal met twee toiletgroepen. Je hebt een zithoek en er is een tv-hoek. Met z'n allen aan de bar om een pilsje te tappen is ook mogelijk. Tussen de verblijfsruimte en het eetgedeelte zit de professioneel ingerichte keuken. Het eetgedeelte is ruim opgezet en het is mogelijk om de tafels zo op te stellen dat het voor iedere groep naar wens is. Alle slaapkamers hebben eigen sanitair. 1 kamer is rolstoeltoegankelijk. Naast het terras is er een overkapping met buitenhaard, speelveld en je eigen airtrampoline.

Een vakantiehuis in Drenthe met sauna

In het souterrain is een speelruimte met gratis biljart, tafeltennis, voetbalspel en een tv-hoek. Ook minder validen kunnen via een traplift hier komen. Er is een sauna aanwezig die op afspraak te gebruiken is. Op het terrein ligt, wel afgescheiden, ook een camping met veel faciliteiten waarvan je als groep ook gebruik van kunt maken er is o.a. een speeltuin, een speelweide en een zwembad. Het zwembad welke overkapt kan worden is verwarmd en kan exclusief voor je groep ook in de wintermaanden aangeboden worden (er worden hiervoor wel verwarmingskosten gerekend). De speeltuin heeft onder andere schommels, airtrampoline en een klimtoestel. 

Bekijk hier de virtuele tour

Tijdens je weekendje weg in Drenthe een dagje naar de uitgestrekte bossen en hunebedden

Uitgestrekte bossen en heidevelden, hunebedden, dorpjes en knusse buurtschappen zijn natuurlijk karakteristiek voor de provincie Drenthe. Maar het mooiste is dat er in deze prachtige omgeving uitgebreide fiets- en wandelroutes zijn aangelegd. Zo wordt het je wel heel gemakkelijk gemaakt om in ieder jaargetijde te genieten van de schoonheid van Drenthe. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Havelte (Drenthe)

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie havelte

De ligging van "groepsaccommodatie havelte" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.