Vakantieboerderij Gieterveen

10
43
Groepen.nl logo

Op deze familieboerderij gelegen op de Hondsrug  kun je lekker ontspannen. Zowel binnen als buiten is er veel ruimte voor de groep. 

Een vakantiehuis in Drenthe met veel mogelijkheden

Er zijn meerdere verblijfsruimtes. De verblijfsruimtes hebben een open haard, bar en diverse zithoeken.  In het vroege voorjaar is het ook heerlijk om in de serre te vertoeven. Op de eerste verdieping bevind zich nog een extra huiskamer en er is nog een recreatieruimte met tafeltennis. Op de begane grond hebben alle slaapkamers openslaande deuren met eigen terras. Deze vakantieboerderij beschikt in meerdere slaapkamers over enkele hoog-laag bedden. Op de begane grond hebben alle vloeren geen drempels en ook ligt er geen tapijt. Hiermee is de begane grond gedeelte van de accommodatie ook geschikt voor rolstoelgebruikers.Tevens is er een groot terras met zwembad (zomer, het is geen privé zwembad) en veel ruimte voor sport en spel.  Er is een volleybalveld en allerlei activiteiten kun je er organiseren.

Geniet van het natuurgebied tijdens je weekendje weg in Drenthe

De boerderij ligt aan de Hondsrug, een prachtig natuurgebied. Je kunt vanaf de groepsaccommodatie per kano door het beekdal de Hunze vallei varen. Andere leuke uitstapjes: Hunebed centrum, Veenpark te Barger-Compascuum, Wildlands Emmen en Monumentendorp Orvelte.

Huis huren in Drenthe? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Drenthe



Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij gieterveen

De ligging van "vakantieboerderij gieterveen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.