Vakantieboerderij Fluitenberg

8.9
15
Groepen.nl logo

Aan de rand van de Boswachterij Ruinen ligt deze comfortabele groepsaccommodatie in Drenthe. Je verblijft in het voorhuis. Het achterhuis en de stallen zijn als agrarisch bedrijf in gebruik. De groepsaccommodatie biedt plaats aan familie- of vriendengroepen tot 15 pers. Natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Ook mountainbike- en nordic-walkingroutes zijn aanwezig op geringe afstand. Een aangename boswandeling begint bij huis.

Een vakantiehuis in Drenthe met veel sport- en spelvoorzieningen

Je hebt de beschikking over een ruime woonkamer met o.a. vloerverwarming en open haard. De kamer is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. De keuken is volledig ingericht (zie keukenvoorzieningen). In totaal zijn er 7 slaapkamers. Het tuinhuis staat op enige meters afstand van het woonhuis en biedt slaapruimte aan 4 pers. Het is voorzien van cv, douche, toilet, tv en een gezellig zitje. Het terras is gelegen naast de keuken. Er zijn veel sport- en spelvoorzieningen. Binnen vind je de tafeltennistafel. De schommel, trampoline, klimrek en zandbak vind je buiten. Daarnaast zijn er twee grasveldjes en de Drentse staatsbossen heb je als achtertuin! Een kijkje bij de koeien of kalfjes is in overleg te regelen.

Maak mooie fietsroutes tijdens een weekendje weg in Drenthe

Bos, vennen en weidegronden zijn het directe decor. Je zit aan bewegwijzerde fietsroutes door o.a. de karakteristieke Zuidwest Drentse dorpen als Ruinen, Dwingeloo en Echten. Op zo'n 5 km afstand vind je alle voorzieningen in Hoogeveen. O.a. Wildlands Emmen, Attractiepark Slagharen en Plopsa indoor zijn enkele voorbeelden om per auto van hieruit te bezoeken.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Drenthe

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij fluitenberg

De ligging van "vakantieboerderij fluitenberg" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.