Groepsaccommodatie Exloo

8.9
18
Groepen.nl logo

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 6 huishoudens verblijven. 

Deze vernieuwde rookvrije groepsaccommodatie is voor 18- 21 personen en ligt aan de rand van een Drents brinkdorp in een bosrijke omgeving. De groepsaccommodatie biedt veel comfort en privacy. Alle slaapkamers hebben bijvoorbeeld een eigen douche en toilet. Prachtig landelijk uitzicht vanuit de accommodatie.

Slaapkamers voorzien van eigen sanitair in dit vakantiehuis in Drenthe

De verblijfsruimte heeft een eet-en zitgedeelte. Beide met vloerverwarming. De keuken is volledig ingericht met professionele apparatuur (zie keukenvoorzieningen) De zitkamer is in de erker (rondom glas) gesitueerd. Vanuit de erker kun je naar het terras. Vier slaapkamers zijn op de begane grond. Allen hebben een eigen badkamer. Op de verdieping zijn nog twee ruime slaapkamers met eigen sanitair. Bestaat je groep uit meer dan 18 personen of wil je gewoon nog meer comfort en privacy, dan kun je nog een extra kamer met luxe badkamer (bad) op de begane grond erbij huren. In het dorp Exloo kunt u diverse soorten fietsen huren om de omgeving te verkennen. Catering mogelijk via plaatselijke ondernemers. 

Geniet van de bossen, heide en veenlandschap

Kom naar Drenthe en geniet van bossen, heide en veenlandschap. Mooie fiets-, mountainbike- en wandelroutes leiden naar prachtige natuurgebieden. In en om Exloo vind je fraaie dorpsgezichten, karakteristieke boerderijen, schaapskudde en -kooi, hunebedden en grafheuvels, musea etc. 10 Kilometer zuidwaarts ligt Emmen met het prachtige Dierenpark en een fraai winkelcentrum.

Bekijk ook andere groepsaccommodaties in Drenthe

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie exloo

De ligging van "groepsaccommodatie exloo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.