Groepsaccommodatie Elp

10
16
Groepen.nl logo

Huiselijkheid en comfort op een plek waar eerder hooi lag en koeien stonden.
Nu een groepsaccommodatie in Drenthe waar vriendinnen, vrienden of families ongestoord samen zijn, omringd door het oude landschap. Voor veiligheid van kind en het huisdier is de tuin volledig afsluitbaar.

Dit vakantiehuis in Drenthe tovert een lach op je gezicht

Een goed humeur leveren we niet, misschien een bijdrage... Je beschikt over de Hoeve (deel van verbouwde boerderij) en het Tuinhuis (een nieuwbouw in de stijl van een boerenschuur), en een ruime (speel) tuin op het zuiden.
In de Hoeve; een grote tafel waar je met z'n allen aan kunt schuiven, een keuken voor zelfverzorging met een 6-pits Boretti-fornuis, vaatwasser en eigenlijk alles wat een moderne keuken verlangt. Verder is er een gezellige zit met een glossi leesmap, een hoekje met spelletjes, geluidsinstallatie en open haard. De hoeve heeft zes tweepersoons slaapkamers ( waarvan 2 met 2-pers. bedden en 4 met enkele bedden) en één vierpersoons slaapkamer met stapelbedden. Van de slaapkamers zijn er twee gelegen in een ander gebouw n.l. het Tuinhuis. In het Tuinhuis vind je naast slaapgelegenheid en sanitair, een recreatieruimte en sauna. Voor de kleintjes zijn kinderbedjes, box, kinderstoelen aanwezig.

Er zijn... nog meer bijdragen: een tafeltennistafel, piano, spellen, t.v-videocombinatie, geluidsinstallatie, en buiten vind je behalve de Jeu de Boulesbaan een beschutte tuin met speelveld, zandbak, schommel, vuurplaats en een buitenkeuken met barbecue en zestienpersoons eettafel. De tuin grenst aan weiland omzoomd door oud boomwallandschap.

Samen een dagje naar de hunebedden

Hartje van Drenthe.. het uitgebreide fiets-en wandelpadennetwerk, bos, heide, oude dorpen, hunebedden, heerlijke vrij toegankelijke zwemmeertjes (kindvriendelijk) .. deze accommodatie ligt er midden in.

Bekijk hier de andere groepsaccommodaties in Drenthe

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie elp

De ligging van "groepsaccommodatie elp" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.