Natuurhuisje in Elp

2
Natuurhuisje.nl logo

Wanneer je er even alleen of met z'n tweeën tussenuit wil - eventueel met je paard of fiets - in landelijk Nederland ben je in de knusse vintage caravan in een authentieke boomgaard bij een oude Drentse boerderij helemaal op de juiste plaats! Achter in de caravan is je bed van 195 bij 160 al opgemaakt. Bij dit natuurhuisje liggen handdoeken en keukenlinnen klaar. In het keukentje met inventaris is een koelkast, spoelbak met stromend water en een tweepits gastoestel. Je krijgt de sleutel van de naastgelegen boerderij zodat je toegang hebt tot een hal met eigen sanitair; toilet met fonteintje en badkamer met douche en wastafel. Buiten de caravan is een gezellig zitje met buitenkachel en indien gewenst een BBQ. Je kijkt uit over de net aangelegde moestuin en het weiland.

Bijzonderheden natuurhuisje in elp

Contactloos verblijf, Tuinmeubilair, Tuin, Terras (privé), Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Tuin (gedeeld), Tweepersoonsbed, Badkamer, Drinkwater, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in elp

De ligging van "natuurhuisje in elp" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.