Vakantieboerderij Ellertshaar

10
30
Groepen.nl logo

Deze luxe groepsaccommodatie in het landelijk gelegen Ellertshaar is werkelijk uniek. Vanuit de accommodatie heb je een prachtig uitzicht op het bos en op het water. Het unieke? Je loopt zo je eigen privé-strand op en aan de andere kant loop je zo de bossen in. 

Let op: deze accommodatie wordt niet verhuurd aan jongerengroepen en studentengroepen. Deze accommodatie in combinatie met de ligging is hier niet geschikt voor.

Groepsaccommodatie in Drenthe met hottub 

In de gezellige woonkamer kun je samen genieten van een goed glas wijn. Er is ruime keuze voor vermaak. Genieten van een filmklassieker op de flatscreen televisie, heerlijk wegdwalen in een goed boek of juist gezellig met elkaar een gezelschapsspel doen. De films, spellen en boeken kun je gerust thuis laten, deze zijn ruim aanwezig. De accommodatie is volledig drempelvrij. Wi-Fi is beschikbaar. De keuken is voorzien van alle luxe apparatuur, zoals een vaatwasser, magnetron, oven, mixer, contactgrill, smoothiemaker, staafmixer, sinaassappelpers, koffiezetapparaat, waterkoker. Een thee-, hand-en vaatdoekenpakket is standaard aanwezig. Er zijn 13 slaapkamers die alle beschikken over privé sanitair. Je kunt hier heelijk slapen op boxspring bedden. De hottub is een onvergetelijke ervaring. Heerlijk met z'n allen genieten van het warme water en turen naar de sterrenhemel. Of neem een frisse duik in je eigen zwemwater of luier lekker weg op het strand. Gezellig de vuurschaal opstoken voor bij de barbecue. Het hoort allemaal bij het buitenleven.  

Samen Drenthe ontdekken


De accommodatie ligt in de driehoek Assen, Emmen, Hoogeveen midden in het groene hart van Drenthe. Het alom bekende plaatsje Borger ligt op enkele kilometers afstand, leuk om vanuit de groepsaccommodatie per fiets de hunebedden te gaan ontdekken.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Ellertshaar 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij ellertshaar

De ligging van "vakantieboerderij ellertshaar" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.