Natuurhuisje in Elim

2
Natuurhuisje.nl logo

In het rustige, landelijke buitengebied van Elim, Zuid Drenthe, staat onze sfeervol ingerichte pipowagen. Pal naast een grote vijver, waaraan je heerlijk kunt zitten. Lekker genieten van de natuur en onze dieren! Een plek met privacy en vrij uitzicht. Natuurhuisje weg van alle drukte, simpelweg “back to basic”. De pipowagen is voorzien van een veranda waar je beschut buiten kunt zitten, een tweepersoons (opgemaakt) bed, een tafel met twee stoelen, een kast met keukenspullen en een 3 pits gasfornuis. Buiten staan stoeltjes en een picknicktafel. Ons woonhuis ligt zo'n 60 meter verderop, met op en rondom het erf honden, kippen, konijnen, vogels, geiten en 2 ezels. Het privé sanitair bevindt zich in een gedeelte van de stal, de voormalige ezelstal (op ongeveer 50 meter afstand en afgescheiden van ons huis). Daar staan ook een koelkast en magnetron en kunt u afwassen. Het is een rustige plek, daarom mogen geluidsdragers (radio,tv,muziekinstrumenten ed.) niet hoorbaar zijn voor de omgeving!

Bijzonderheden natuurhuisje in elim

Contactloos verblijf, Tuinmeubilair, Tuin, Koel-/vriescombinatie, Terras (overdekt), Berwarming (elektrisch), Tweepersoonsbed, Badkamer, Sanitaire voorzieningen, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Gas (/fornuis), Fietsen beschikbaar (tegen betaling) (x 2)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in elim

De ligging van "natuurhuisje in elim" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.