Vakantiehuis Dwingeloo

10
12
Groepen.nl logo

Dit vakantiehuis is landelijk gelegen tussen de karakteristieke dorpen Dwingeloo en Ruinen. De groepsaccommodatie bestaat uit twee geschakelde appartementen, die tezamen 6 slaapkamers en 3 badkamers onderbrengen. In totaal is er ruimte voor 12 volwassenen en 2 kinderen.

Samen rond de open haard in je vakantiehuis in Drenthe

Beide vakantiehuizen zijn voorzien van een gezellig woonkamer met een open eetkamer en keuken. De setting kan zo verschoven worden dat het mogelijk is om met het hele gezelschap in één appartement te dineren of samen te zitten. Genoeg plek voor een gezellige filmavond of een spelletjesavond. Eén van de appartementen is zelfs voorzien van een sfeervolle houtkachel! De slaapkamers, allen op de begane grond gelegen, zijn voorzien van comfortabele bedden en bieden toegang tot een luxe badkamer met een ruim ligbad. Gezien de ruimte bestaat er de mogelijkheid om extra kinderbedden bij te plaatsen. Op het terras bevindt zich een luxe buitenkeuken. Bij mooi weer is het goed vertoeven met een prachtig uitzicht over de omgeving. Op korte afstand liggen diverse heidegebieden die uitnodigen voor een fietstocht of lange wandeling. Rondom de boerderij ligt een enorm natuurlijk aangelegd terrein. Voor kinderen is er veel te beleven. Er is een voetbalveld, tractorbaan, trampoline, pony's en de hangbuikzwijntjes Loesje en Lobke. De accommodatie heeft alle ingrediënten in huis voor een heerlijke onvergetelijke vakantie of een weekendje weg met vrienden en familie!

Bezoek de oude stad vol historie

Deze accommodatie is direct gelegen aan de rand van het Nationaal Park 't Dwingelderveld. Van hieruit kunt u prachtige wandel- en fietstochten ondernemen naar bos, heide en vennetjes. Je kunt een bezoek brengen aan de schaapskooi en het nabij gelegen bezoekerscentrum Ruinen, waar u een schat aan informatie kunt vinden over dit gebied. Voor de kinderen is er in de omgeving van alles te doen. Wat dacht u van Planetron in Dwingeloo, Pitch en Put, openluchtzwembad Paasbergen in Dwingeloo of Wildlands Adventure Zoo Emmen. Of ga een lekker ijsje eten bij Speel- en ijsboerderij “De Drentse Koe” in Ruinerwold. Voor de volwassenen zijn er ook vele mogelijkheden zoals een solextocht, golven, huifkartocht of survivaltocht.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Dwingeloo

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis dwingeloo

De ligging van "vakantiehuis dwingeloo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.