Mobil home de Poolster

6
Rcn.nl logo

Mobil home Poolster is een nieuw type op RCN de Noordster, geschikt voor zes personen. De vrijstaande mobil home staat aan de rand van ons park en is een ideale uitvalsbasis voor een stevige wandeling of fietstocht in Nationaal Park Dwingelderveld.


 


Keuken


De open keuken heeft (naast de basis inventaris) een 4-pits gaskookplaat met ingebouwde afzuigkap, een koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker.


Woonkamer


Er is een knusse zithoek en een eettafel voor 6 personen. Via de openslaande deuren heb je direct toegang tot het semi overdekte terras. De mobil home beschikt over verwarming en airco. Kindermeubilair is op aanvraag aanwezig.


 


Slaapkamer


Er zijn 3 slaapkamers. Één slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed van 140x190 cm (deze slaapkamer heeft een en-suite badkamer). De tweede slaapkamer beschikt over 2 eenpersoonsbedden van 80x190 cm. De derde slaapkamer beschikt over 2 eenpersoonsbedden: 1 bed van 80x190 cm en een onderschuifbed van 80 x 180 cm. Op deze derde slaapkamer is het bijplaatsen van een kinderbedje mogelijk (hiervoor komt het onderschuifbed te vervallen).


Er liggen bij aankomst al dekbedden en kussens klaar. Bedlinnen, hand- en theedoeken zijn tegen bijbetaling bij je reservering bij te boeken.


 


Badkamer
De mobil home is voorzien van twee badkamers. De eerste badkamer is een en-suite badkamer bij de ouderslaapkamer. Deze beschikt over een douche, wastafel en toilet.
De tweede badkamer beschikt over een douche en wastafel. Het tweede toilet bevindt zich in een aparte ruimte.


 


Buiten
Vanaf het semi-overdekte terras met openslaande deuren en met comfortabel tuinmeubilair kun je genieten van al het groen en de bosdieren om je heen. De mobil homes zijn aan de rand van het park gelegen. Vanaf deze plek kijk je uit op de prachtige natuur van Nationaal Park Dwingelderveld. De auto kun je naast de mobil home parkeren.


 


Internet en TV
Er is een flatscreen TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
De mobil homes zijn rook- en huisdiervrij.


 


De getoonde beelden zijn sfeerbeelden.

Boekingsinformatie