Bungalow Pluto

2
Rcn.nl logo

Deze vrijstaande bungalow past perfect in de bosrijke omgeving van RCN de Noordster. Het is een ideale uitvalsbasis voor een stevige wandeling met je hond(en) in Nationaal Park Dwingelderveld.


 


ACTIE: In deze bungalow verblijft 1 hond gratis (t.w.v. €5,50 per nacht).



Keuken


De basic open keuken heeft een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, waterkoker en een gewone magnetron. Er is een eethoek met vier stoelen.

Woonkamer
In de knusse woonkamer staat een comfortabele zithoek. Voor wat extra warmte kun je de houtkachel aansteken en er is ook centrale verwarming. Vanuit de woonkamer heb je via de openslaande terrasdeuren direct toegang tot het terras. Kindermeubilair in de bungalow is op aanvraag aanwezig.

Slaapkamer


De bungalow heeft een slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden van 0,80 bij 2 meter. De slaapkamer beschikt over een wastafel. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk. Er liggen bij aankomst eenpersoonsdekbedden en kussens klaar.


 


Hondenaccessoires


De tweede slaapkamer is een speciale hondenkamer. Hier bevindt zicht een XL bench, een kunststof hondenmand en een voerbak.


 


De terrasomheining is 120 cm hoog. Op het park zijn op diverse plaatsen hondenafvalzakjesdispensers geplaatst, tevens nabij de hondenbungalows. Ook goed om te weten: er is hondenvoeding te koop in de Snack & Shop.



Badkamer
De bungalow heeft een gescheiden douche- en toiletruimte. De slaapkamer en hondenkamer beschikken over een separate wastafel.


 


Buiten
Via de openslaande deuren in de woonkamer kom je terecht op het omheinde terras met veel ruimte en privacy. Vanaf het terras op het zuiden, met comfortabel tuinmeubilair kun je genieten van al het groen en de bosdieren om je heen.


 


Internet en TV
Er is een flatscreen TV met DVD-speler en een radio in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie.


 

Boekingsinformatie