Rolstoeltoegankelijke bungalow Pluto

4
Rcn.nl logo

In deze vrijstaande, gelijkvloerse bungalow geniet je met vier personen van een heerlijke vakantie midden in de Drentse natuur. De bungalow heeft aanpassingen voor rolstoelgebruikers en is van alle gemakken voorzien:

Keuken


De bungalow heeft een open keuken met onderrijdbaar keukenblok met een 4-pits elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, vaatwasser en een combimagnetron. De eethoek is geschikt voor vier personen.

Woonkamer
De ruime woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek. Vanuit de woonkamer heb je via de openslaande deuren direct toegang tot het terras. De bungalow heeft extra brede deuropeningen en is in zijn geheel drempelloos.

Slaapkamer


Er zijn twee slaapkamers. Eén slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden van 0,80 bij 2 meter en één slaapkamer met een elektrische hoog/laag bed met een 'papegaai' erboven en een eenpersoons boxspringbed. Deze slaapkamer heeft een eigen wastafel en een schuifwand naar de woonkamer, zodat je het elektrische hoog/laag bed eventueel in de woonkamer kunt zetten. Ieder bed heeft een eenpersoonsdekbed. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk. Bedlinnen, hand- en theedoeken zijn tegen een vergoeding bij te boeken bij je reservering.

Badkamer
De bungalow heeft een volledig aangepaste, ruime doucheruimte met een doucheklapstoel met wandbeugels, verlaagde wastafel met zwenkkraan en invalidentoilet met wandbeugels.

Buiten
Vanaf het terras, met comfortabel tuinmeubilair, kun je genieten van al het groen en de bosdieren om je heen. De auto kun je bij de bungalow parkeren. Vanaf de parkeerplek is er een verhard pad dat naar de bungalow toe gaat.

Internet en TV
Er is een TV met DVD-speler en een radio in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi op één apparaat.

Overig
Huisdieren zijn welkom. Behalve in bungalow A2 en A4,  die zijn huisdiervrij. Dit is een rookvrije accommodatie.


 


Onze Rolstoeltoegankelijk bungalow Pluto krijgt vanaf 2020 de naam Sirius. (Dit is dus hetzelfde type als de Rolstoeltoegankelijke bungalow Sirius.) Wil je een vakantie boeken in 2020, kies dan voor de'Rolstoeltoegankelijke bungalow Sirius'.

Boekingsinformatie