Kampeerchalet de Morgenster

4
Rcn.nl logo

Deze knusse kampeerchalet is ideaal voor een nachtje weg of voor een langer verblijf 'back to basic'. Het gevoel van kamperen en toch het comfort van een huisje. Fietsvakantie, wandelvakantie of gewoon een keer wat anders? De kampeerchalet is echt een beleving voor vier personen midden in de Drentse natuur.

Keuken


Het chalet heeft een keukenblokje met een 2-pits gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast (zonder vriesvak), spoelbak met mengkraan, volledige keukeninventaris, filter koffiezetapparaat en een waterkoker.

Woonkamer


Het chalet is voorzien van openslaande deuren naar het terras en een zithoek met twee banken. Alles bevindt zich in één ruimte, met uitzondering van de badkamer. Er is een radiator in het chalet.

Slaapkamer


De kampeerchalet heeft een tweepersoonsbed van 1,40 bij 2 meter en een stapelbed van 0,80 bij 2 meter. Inclusief matrassen, eenpersoons dekbedden en kussens.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Buiten
Vanaf het terras met comfortabel tuinmeubilair kun je genieten van al het groen en de bosdieren om je heen. De auto kun je bij het chalet parkeren.

Internet en TV
Er is een flatscreen TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig



  • De kampeerchalets zijn gelegen op het campinggedeelte en zijn rook- en huisdiervrij.

  • Het is niet mogelijk om kindermeubilair (kinderbed, kinderbad en kinderstoel) bij te plaatsen in de kampeerchalet.

  • Voor de kampeerchalets gelden afwijkende schoonmaakkosten (€25).

Boekingsinformatie