Heidelodge

8
Rcn.nl logo

Een unieke glamping accommodatie met uitzicht vanaf het dakterras op de heide en de Davidsplassen van Nationaal Park Dwingelderveld. De Heidelodge is geschikt voor acht (maximaal negen) personen en een ideale uitvalsbasis voor een stevige wandel- of fietstocht tijdens een vakantie in Drenthe.

Keuken


De open keuken heeft een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en een gewone magnetron. Er is een gezellige eethoek voor acht personen.

Woonkamer
De woonkamer heeft een knusse zithoek met een comfortabele bank. Er is centrale verwarming. Vanuit de woonkamer heb je via de schuifpui direct toegang tot het terras. Door middel van een open trap in de woonkamer kom je op de bovenverdieping.

Slaapkamer


Er zijn vier slaapkamers. Op de begane grond één en op de eerste verdieping drie. De slaapkamers hebben twee eenpersoons boxspringbedden van 0,80 bij 2 meter. In één van de slaapkamers boven is een dakkoepel, zodat je liggend vanuit je bed de sterrenhemel kunt bekijken. Er is nog een kleine ruimte waar eventueel kindermeubilair (bed, bad, box en stoel standaard aanwezig) of een extra eenpersoonsbed geplaatst kan worden.

Badkamer
Op de begane grond is een badkamer met douche en twee wastafels en een gescheiden toiletruimte. Op de eerste verdieping is nog een tweede toilet.

Buiten
Vanaf het terras op het zuiden, met comfortabele loungeset en picknicktafel, kun je genieten van al het groen en de bosdieren om je heen. Vanuit twee slaapkamers of de overloop boven stap je zo het dakterras op met losse stoelen voor een prachtig uitzicht. De auto kun je bij de lodge parkeren.

Internet en TV
Er is een flatscreen TV met DVD-speler in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn toegestaan. Dit is een rookvrije accommodatie.

Boekingsinformatie