Groepsaccommodatie de Komeet

24
Rcn.nl logo

Deze royale groepsaccommodatie is ideaal voor een vakantie met de hele familie, vriendenweekend, schoolkamp of bedrijfsuitje in de prachtige bosrijke omgeving van het Drentse Nationaal Park Dwingelderveld. In de groepsaccommodatie, die sfeervol is ingericht, kunnen maximaal 24 personen verblijven.

Keuken


De volledig ingerichte (dichte) keuken beschikt onder andere over een groot fornuis met oven, een magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en een vaatwasser.

Woonkamer
Er is een grote gezamenlijke leefruimte met voldoende zitplekken en een gezellige loungehoek bij de houtkachel.

Slaapkamer


De accommodatie beschikt over acht slaapkamers. Er zijn vier tweepersoonskamers met twee eenpersoonsbedden en er zijn vier vierpersoonskamers met twee eenpersoonsbedden en een kruislings stapelbed. De afmeting van de bedden is 0,80 bij 2 meter. Ieder bed heeft een eenpersoonsdekbed. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen TV. De kamers grenzen aan een eigen terras met tuinmeubilair. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
Elke slaapkamer heeft een privé badkamer met wastafel, douche en toilet. In de gang naar de slaapkamers toe zijn nog twee extra gescheiden toiletten.

Buiten
Op de ruime terras- en speelweide is het heerlijk vertoeven. Er staat een pizza-oven waar je gezellig samen je eigen pizza's kunt bakken buiten (maar je kunt de ovens ook als BBQ gebruiken). Geniet samen van al het groen en de bosdieren om je heen.

Internet en TV
Er is een flatscreen TV met DVD-speler en een radio in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn welkom. Dit is een rookvrije accommodatie. Voor deze groepsaccommodatie gelden afwijkende schoonmaakkosten (€100). Als je wilt dan kunnen wij jullie verblijf ook op culinair en/of recreatief gebied helemaal verzorgen. Neem daarvoor contact met ons op via noordster@rcn.nl.

Boekingsinformatie