Bungalow Mars

4
Rcn.nl logo

Deze vrijstaande en grotendeels gerenoveerde 4-persoons bungalow past perfect in de bosrijke omgeving van de Noordster. Het is een ideale uitvalsbasis voor een stevige wandeling of fietstocht in Nationaal Park Dwingelderveld.

Keuken


De moderne open keuken heeft een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en een combimagnetron. Er is een eethoek voor vier personen.

Woonkamer
In de gezellige en ruime woonkamer staat een comfortabele zithoek. Voor wat extra warmte kun je de houtkachel aansteken, maar er is ook centrale verwarming. Vanuit de woonkamer heb je via de schuifpui direct toegang tot het terras. Kindermeubilair in de bungalow is op aanvraag aanwezig.

Slaapkamer


De bungalow heeft een slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden van 0,80 bij 2 meter en een slaapkamer met een kruislings stapelbed. Beide slaapkamers hebben een eigen wastafel. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk. Er liggen bij aankomst dekbedden en kussens klaar. Bedlinnen, hand- en theedoeken zijn tegen een vergoeding bij te boeken bij je reservering.

Badkamer
De bungalow heeft een gescheiden douche- en toiletruimte.

Buiten
Via de schuifpui in de woonkamer kom je terecht op het terras met veel ruimte en privacy. Het terras is voorzien van een overkapping. Vanaf het terras op het zuiden, met tafel, vier stoelen en twee loungestoelen, kun je genieten van al het groen en de bosdieren om je heen. De auto kun je bij de bungalow parkeren.

Internet en TV
Er is een flatscreen TV met DVD-speler en een radio in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Huisdieren zijn welkom. Behalve bij bungalow nummer 302 en 303, die bungalows zijn huisdiervrij. Dit is een rookvrije accommodatie.

Boekingsinformatie