Natuurhuisje in Beilen

4
Natuurhuisje.nl logo

Aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld ligt deze vrijstaande cottage. De cottage staat op het erf van een Drentse boerderij. Beide slaapkamers hebben een kleine en suite badkamer met douche. De woonkamer beschikt over een gashaard voor extra sfeer. Het terras bij de cottage geeft uitzicht over de bossen en heide van het Dwingelderveld. Huur je de cottage dan staan er fietsen voor je klaar voor €6 per dag. Het Nationaal Park Dwingelderveld en omgeving leent zich bij uitstek voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Dwingelderveld is een uniek natuurgebied, het is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa en je ziet er heidevelden met plassen, vennetjes, bos en stuifzand. De heide wordt zelfs beheerd door twee schaapskudden met elk een herder. Hunebedden kun je ook bekijken in de directe omgeving en in Borger vind je zelfs een museum. Een dagtrip naar Giethoorn is ook één van de mogelijkheden. Ga je met kinderen op vakantie dan is een bezoek aan Dierenpark Emmen een aanrader. Een centrale locatie met veel mogelijkheden voor uitstapjes.

Bijzonderheden natuurhuisje in beilen

woon/eetkamer parterre: TV(satelliet),, waterkoker,, koffiezetapparaat(filtermaling),, oven,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie,, gashaard

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in beilen

De ligging van "natuurhuisje in beilen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.