Vakantieboerderij Annen

8.7
23
Groepen.nl logo

Een vakantieboerderij in Drenthe met uitzicht over de Hunzevallei voor groepen tot 23 personen met veel comfort en privacy. 

Een vakantiehuis in Drenthe met veel spel- en sportmogelijkheden

In deze rookvrije groepsaccommodatie in Drenthe heb je vanuit de huiselijk ingerichte woonkamer met open haard en aangebouwde serre uitzicht over de Hunzevallei. Vanuit de serre kom je in de tuin met een omsloten terras met tuinhaard, tafeltennis, een zandbak, glijbaan en klimrek. Jij en de kinderen hebben alle ruimte en op het naastgelegen sportveld is een basket, volleybalnet en doelen voor voetbal. Direct naast de deur is een eigen parkeerplaats. De keuken is uitgerust met professionele keukenapparatuur. Aangrenzend is de eethoek, dart ruimte en de woonkamer met zithoeken en spelletjeshoek, satelliet tv, dvd, muziekinstallatie en gratis internet. Op de begane grond is een 3-persoons kamer en een 2-persoons kamer. Tevens is er een studiokamer, openslaande tuindeuren en aangepaste douche- en toiletruimte voor mensen die slecht ter been zijn. Vanuit deze kamer is een slaapkamer bereikbaar met 3 enkele bedden. Verder zijn er 2 aparte doucheruimtes met ieder twee douches en een wastafel. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben een wastafel.

Een unieke belevenis

Naast de deur heb je de mogelijkheid voor een heerlijk themadiner met detective spel, buffetten en catering. Er is een breed scala aan avontuurlijke in- en outdoor activiteiten geschikt voor jong en oud, zoals survivals, letterboxen, veengolf, kanoën en steptochten. Bos en heidevelden zijn vlakbij met wandel- en fietspaden langs hunebedden en oude Drentse esdorpen. De eigenaren helpen je graag met het samenstellen van een leuke route en verhuren fietsen en steps. Een stadsbezoek aan Groningen of Assen is op slechts 20 minuten rijden. Voor de kinderen zijn er leuke attracties in de omgeving, zoals Kabouterland, Sprookjeshof, Dierenpark Emmen en diverse Drentse musea. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Annen

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij annen

De ligging van "vakantieboerderij annen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.