Sapinière Type E

6
Bungalow.Net logo

Dit sfeervol gerenoveerde vakantiepark ligt in het plaatsje Hosingen, op ca. 500 meter hoogte, tussen de pittoreske stadjes Clervaux & Vianden (15 kilometer). Het park ligt aan de rand van een groot natuurpark, waar u tijdens het wandelen van verschillende routes kunt genieten van de mooie omgeving. Niet zonder reden wordt Luxemburg het groene hart van Europa genoemd. De streek is rijk aan rivieren en beken, wouden, akkerland, wijnbergen en prachtige landschappen. Bij voldoende sneeuw kunt u direct achter het park langlaufen.

Het park kent de volgende faciliteiten: receptie, Brasserie La Sapiniere, tennisbaan, midgetgolf, tafeltennis, speeltuin en een zwembad met apart kinderbad (geopend vanaf, tevens verwarmd d.m.v.waterpomp). Baanhuur voor de tennisbaan bedraagt € 5,- per uur. Op het gehele park is gratis Wifi aanwezig (per persoon ontvangt u 1 gratis ticket). In het hoogseizoen is er animatie aanwezig van half juli tot half augustus en is er mogelijkheid tot broodjesservice. In de zomer van 2015 zijn alle woningen volledig gerenoveerd en modern ingericht.

LET OP! Wegens de Covid-19 regelingen is de Brasserie tot nader bericht gesloten
Op vakantiepark La Sapinière vindt u Brasserie 'La Sapiniere' met voor ieder wat wils. Van (afhaal)snacks tot heerlijke gerechten met een typisch Luxemburgs tintje. Het restaurant kent diverse themadagen. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal Valentijnsdiner, een Paasontbijt en Paasdiner en een Moederdagsmenu.

Pal naast het park, op maar 100 m afstand, ligt een hypermodern en uitgebreid sport- en vrijetijdsbad. In dit openbare complex is van alles te vinden, zoals diverse zwembaden, talloze wellness mogelijkheden, veel fitnessapparatuur en een snackbar, waar u wat kunt eten of drinken (beperkt geopend). Het is een belevenis om er te zijn! Als gast van het park kunt u per dag 2 uur gratis gebruik maken van het overdekte zwembad. Tegen betaling kunt u er natuurlijk ook langer blijven. Van de sauna, fitness-ruimte en massage kunt u tegen betaling gebruik maken. Het complex is geopend van 8 uur 's morgens tot 21 uur 's avonds. (Op zondag is het zwembad geopend van 9 uur 's morgens tot 21 uur 's avonds, check voor actuele openingstijden de website: www.aquanatour.lu)

Op het park La Sapiniere kan je een balletje slaan op de kleurrijke 12 holes Adventure Golfbaan. De midgetgolfbaan is in de stijl van de Flintstones en biedt veel plezier voor jong en oud, het gehele jaar door!

Daarnaast zijn de mogelijkheden in de omgeving haast onbegrensd: fietsen, klimmen, waterskiën, kanoën, zeilen, surfen, kamperen, golfen, tennissen, paardrijden, zwemmen, vissen, thermaalbaden en casino, theater, concerten en musea... Het aanbod is veelzijdig.

Vanaf heden verhuren wij bij Domaine “La Sapinière”  Nu ook mountainbikes en E-Bikes! 

Aangezien er maar beperkte beschikbaarheid is, adviseren wij u om op voorhand een reservering te plaatsen, om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging sapinière type e

De ligging van "sapinière type e" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.