Natuurhuisje in Rovinjsko selo

8
Natuurhuisje.nl logo

Dit luxe vakantiehuis, Casa Ivano, ligt in het Kroatische dorpje Rovinjsko Selo, niet ver van Rovinj. De woning beschikt over 4 slaapkamers met en suite badkamers en is zeer geschikt voor grote families of vriendengroepen. In de riante grastuin heb je de beschikking over een privézwembad met zonneterras en comfortabele ligbedden. Bovendien is er een buitendouche aanwezig. Dagelijkse boodschappen zijn te doen op 300 m afstand van het huis. Zee en strand liggen op slechts 7 km afstand. Even ver is het naar het pittoreske plaatsje Rovinj met haar smalle straatjes en vele leuke winkeltjes. Hier vind je verschillende typisch Kroatische restaurantjes en gezellige terrassen. Mis daarbij de kans niet om Rovinj, Pula en Porec te verkennen. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en er is gratis WiFi aanwezig. Je kunt op het overdekte terras genieten van een heerlijke zomerse maaltijd van de barbecue. Openbaar vervoer stopt op 7 km van de vakantiewoning.

Bijzonderheden natuurhuisje in rovinjsko selo

keuken parterre: eettafel(8 personen),, fornuis(4 kookplaten),, koffiezetapparaat,, oven,, grill,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in rovinjsko selo

De ligging van "natuurhuisje in rovinjsko selo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.