Natuurhuisje in Baderna

8
Natuurhuisje.nl logo

Centraal gelegen, in het hartje van Istrië, vinden we deze villa. Binnen een groot, ommuurd, eigen terrein aan de rand van het kleine Baderna. De villa is zeer sfeervol en luxe ingericht met houten balkenplafonds en is van vele gemakken voorzien. Denk aan een espressoapparaat, een Playstation spelcomputer, Amerikaanse koelkast met ijsblokjesmachine, ga zo maar door! Buiten beschik je over een privézwembad, twee overdekte terrassen, een barbecue en een buitenkeuken! Alle ingrediënten voor een mooie vakantie zijn binnen handbereik! Deze bestemming is een toffe uitvalsbasis om alle bezienswaardigheden van Istrië te ontdekken. In de buurt bevinden zich de druipsteengrotten van Baredine (35 km). In Porec bezoek je de stranden en de Euphrasius-basiliek dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De kinderen beleven zeker veel plezier aan het aquarium in het centrum van dit plaatsje. Pula met zijn amfitheater ligt op 47 km en de parel van Istrië, het stadje Rovinj, op slechts 28 km! Het stadje Motovun (35 km), bekend van het internationale filmfestival, en het kunstenaarsdorp Groznjan (65 km). In de omgeving van deze plaatsjes liggen veel wijngaarden!

Bijzonderheden natuurhuisje in baderna

open keuken parterre: fornuis(keramisch),, koffiezetapparaat(espresso),, 2x oven,, magnetron,, afwasmachine,, koelkast(Amerikaans),, vriezer

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in baderna

De ligging van "natuurhuisje in baderna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.