Natuurhuisje in Mandre

5
Natuurhuisje.nl logo

Vakantiehuis Petar is gelegen op het eiland Pag, een van de grootste Adriatische eilanden verbonden met het vasteland door de brug. Uw huis is van het type 2-onder-1-kap, met eigen ingang, terras, tuinmeubilair en barbecue. Het eiland Pag is rijk met inhammen,baaien,stranden en capes.Mandre is een kleine toeristische badplaats gelegen in het zuidelijke deel van de island.Apartment Petar is een perfecte accommodatie voor diegenen die een peacuful vakantie willen in een natuurlijke omgeving van eiken,stapelmuren en kristalheldere blauwe sea. Binnen een aftand van 0,4 km vindt u het strand te vinden, supermarkt, restaurants en caffes. Het bekente strand Zrce, bekend om zijn 's schoonheid en levendig nachtleven met talrijke beach clubs ligt op slechts 10 km afstand. Binnen een afstand van 70 km kunt u een bezoek brengen aan de oude stad van Zadar, evenals de belangrijkste klimcentrum in Kroatië Paklenica National Park en Zrmanja river. De nationale parken Plitvice, Krka en Kornati eilanden, evenals de steden Split, Trogir en Sibenik zijn allemaal als dagtrip te bereiken.

Bijzonderheden natuurhuisje in mandre

keuken parterre: eettafel,, waterkoker,, fornuis(4 kookplaten),, koffiezetapparaat(filtermaling),, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in mandre

De ligging van "natuurhuisje in mandre" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.