Natuurhuisje in Konavle

11
Natuurhuisje.nl logo

Deze vakantievilla met een privézwembad is rustig gelegen in de regio Konavle. De 5 slaapkamers maken de villa ideaal voor een familie of vriendengroep. Het aantrekkelijke zwembad en de jacuzzi maken je verblijf extra comfortabel. De beroemde stad Dubrovnik ligt op slechts 25 minuten rijden van het vakantiehuis. Voor belangrijke boodschappen kun je 1 km verderop terecht. Restaurants vind je op 2 km van het vakantieadres. De zee ligt op 12 km afstand, wat een dagje strand ook zeker mogelijk maakt. Dit gerenoveerde familiehuis heeft een rijke geschiedenis en is gebouwd met traditionele materialen als steen en hout. Het huis is omgeven door mediterrane vegetatie. Daarnaast is er een bar en een barbecue aanwezig, ideaal voor een gezellige avond. Voor de kinderen is er een speeltoestel aanwezig, zodat zij zich ook vermaken tijdens deze vakantie.

Bijzonderheden natuurhuisje in konavle

open keuken op de 1e etage: stereo-installatie,, waterkoker,, broodrooster,, fornuis,, magnetron,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in konavle

De ligging van "natuurhuisje in konavle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.