Natuurhuisje in Baške oštarije,

4
Natuurhuisje.nl logo

Al onze gasten hebben toegang tot de gemeenschappelijke keuken, het sanitair, het kampvuur, de barbecueplaats en de wasserette.  De meeste van onze gasten profiteren van de unieke ligging van de camping door te genieten van de frisse berglucht tijdens warme zomeravonden en overdag te zwemmen in de kristalheldere zee. De schoonheid van de Adriatische kust en verschillende activiteiten zoals wildlife spotten, klimmen, wandelen en kajakken, zijn allemaal in de buurt. Inclusief: gezamenlijke was/douche/toilet faciliteiten, kookruimte en firepit. Dit natuurhuisje is ook te boeken voor 2 personen, bekijk hiervoor advertentie met natuurhuisje-id: 40895. Bij te boeken: 4 nachten/ 3 dagen glamping experience, incl bear hide, hiking, totaalkosten €540 per persoon, dit kan optioneel worden bijgeboekt en is aangeduid als "overige kosten".

Bijzonderheden natuurhuisje in baške oštarije,

Barbecue, Wasmachine (gedeeld met anderen), Terras (gemeenschappelijk), Badkamer (gedeeld met anderen), Keuken (gedeelde met anderen), Eenpersoonsbed (x 4)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in baške oštarije,

De ligging van "natuurhuisje in baške oštarije," wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.