Natuurhuisje in Gualdo cattneo

60
Natuurhuisje.nl logo

Deze boerderij is gelegen in het midden tussen Assisi en Perugia, Todi en Montefalco. De boerderij dateert uit de vorige eeuw. Na een uitgebreide renovatie heeft de boerderij nu kamers/appartementen (2 + 2 en 4 + 2) die uniek zijn vanwege de schoonheid van het interieur en de natuurlijke omgeving waarin de boerderij gelegen is. De natuurhuisjes liggen midden in de ongerepte natuur, op de top van een heuvel, op een hoogte van 450 meter. De boerderij is uniek vanwege de ligging en het uitzicht. De residentie biedt je de mogelijkheid van een vakantie midden in de natuur, waar je kunt genieten van gezond eten en lokale wijnen. Je zult worden ontvangen door de verhuurders, die je er verwelkomen. Je wordt ontvangen in een huiselijke omgeving, waar de verhuurders ook wonen, zonder dat je je privacy en onafhankelijkheid hoeft op te geven.

Bijzonderheden natuurhuisje in gualdo cattneo

Binnenplaats, Internet, Internettoegang (WiFi), Jacuzzi / hottub, Jeu de boules baan, Keuken, Tafeltennistafel, Terras (overdekt), Terras (privé), Tuin, Tv

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in gualdo cattneo

De ligging van "natuurhuisje in gualdo cattneo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.