Natuurhuisje in Cannara

2
Natuurhuisje.nl logo

Deze prachtige woning heeft ruimte voor 2 personen en 2 huisdieren. Je hebt 1 slaapkamers tot je beschikking en de woning ligt in Assisi. Deze accommodatie is perfect als je er even tussenuit wilt met je partner. Er is een zwembad aanwezig en je bent dicht bij het centrum. Je kunt verschillende activiteiten ondernemen in de omgeving. Zo kun je heerlijk wandelen in de omgeving van de woning. Daarnaast kun je ook verschillende uitstapjes maken maken naar Spello of Trevi. Mocht je naar het centrum willen gaan dan is deze 1 km van je verwijderd en zeker de moeite waard. Na een lange dag vol inspanning kun je heerlijk ontspannen in het zwembad of in de jacuzzi. Deze deel je met de andere gasten. Verder kun je ook heerlijk in de gemeenschappelijke tuin zitten en genieten van het prachtige uitzicht.

Bijzonderheden natuurhuisje in cannara

woonkamer, open keuken, slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), wasmachine, balkon, airconditioning, tuin(gedeeld met andere gasten, 3000 m2), tuinmeubilair, parking, zwembad, zwembad(gedeeld met andere gasten, 14 x 6 m., geopend van Mei t/m Sep), speeltoestellen

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in cannara

De ligging van "natuurhuisje in cannara" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.