Natuurhuisje in Amelia (tr)

6
Natuurhuisje.nl logo

Het alleenstaande natuurhuisje ligt te midden van olijfboomgaard in een heuvelachtige streek met panoramisch zicht op het oude stadje Amelia (3,5 kilometer). De woning is nieuw gebouwd in een typische Umbrische stijl. Zij is geschikt voor zes personen, en bestaat uit een ruime living met salon en eetkamer met open keuken. Drie slaapkamers en twee badkamers, één met ligbad en een tweede met douche. Aan de zuidkant van het huis een groot terras met pergola, tafel en banken om buiten te eten en te genieten van het panorama. Aan de noordkant is een overdekt terras (portico) met tafels en stoelen. Een groot zwembad (12 x 5) met zoutwater en aanliggend terras met ligzetels is volledig veilig afgesloten en dus geschikt voor families met kleine kinderen.

Bijzonderheden natuurhuisje in amelia (tr)

Open haard , Tuinmeubilair, Internettoegang (WiFi), Tuin, Terras (privé), Barbecue, Koel-/vriescombinatie, Terras, Afwasmachine, Balkon, Keuken, Badkamer

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in amelia (tr)

De ligging van "natuurhuisje in amelia (tr)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.