Vakantievilla Montecastelli Pisano

9.7
33
Groepen.nl logo

Deze recentelijk gerenoveerde vakantieboerderij bevindt zich midden in de Toscane. Door de gunstige ligging is zowel een bezoek aan steden zoals Firenze (Florence), Siena, Luca en Pisa binnen redelijke afstand bereikbaar maar ook de middellandse zee is niet ver verwijdert. 

Groepsaccommodatie in Italië met zwembad


Als groep beschik je over de volledige vakantievilla. De villa is opgedeeld in appartementen waar je kan genieten van een beetje privacy, maar er zijn ook gezellige gemeenschappelijke ruimtes waar je als groep kunt samen zijn en kan genieten van de Italiaanse sferen. Je krijgt de beschikking over het zwembad (12 x 6 meter), de whirlpool, tafeltennistafel, tennisbaan, outdoor fitness baan met diverse toestellen en kinderspeelplaats. Alles aanwezig dus voor een heerlijk verblijf! 

Samen diverse steden bezoeken


Het dorp Montecastelli Pisano ligt aan de rand van een natuur reservaat, er zijn wandel- en mountainbike routes direct vanuit de villa. In en rond het dorp bevinden zich diverse restaurants waar je kan genieten van de authentieke Italiaanse keuken. In het dorp is een concertzaal aanwezig waar regelmatig concerten worden gegeven, ook zijn er regelmatig folkloristische evenementen. 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla montecastelli pisano

De ligging van "vakantievilla montecastelli pisano" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.