Vakantievilla Cortona

10
14
Groepen.nl logo

Deze 18e eeuwse gerenoveerde vakantievilla biedt ruimte aan 14 personen. De vakantievilla bevindt zich in de heuvelrijke omgeving van Cortona, in de Italiaanse regio Toscane

Groepsaccommodatie in Italië met zwembad


De vakantievilla heeft een typische Toscaanse stijl met moderne details. De vakantievilla bestaat uit twee gebouwen, een hoofdvilla en een vrijstaand huisje. De hoofdvilla is verdeeld in twee appartementen, elk met een eigen ingang en een eigen tuin, de appartementen zijn sfeervol en comfortabel ingericht. Buiten bevindt zich een zwembad met zonterras in het midden van een grote tuin. Vanuit de tuin heb je een prachtig panoramisch uitzicht over het Toscaanse landschap. Ook bevindt zich in de tuin een grote eettafel waar je gezellig met elkaar kunt eten. De vakantievilla leent zich perfect voor vakanties voor gezelschappen met kinderen. 

Samen de Italiaanse cultuur opsnuiven 


De vakantievilla ligt in een landelijke omgeving op enkele kilometers afstand van het middeleeuwse stadje Cortona. Cortona is een bruisende stad met voor elk wat wils, cultuur, kunst, winkels, echte Italiaanse restaurants je kijkt je ogen uit. Grote steden als Florence, Sienna en San Gimingnana zijn goed bereikbaar vanuit de villa. Binnen een afstand van 4 kilometer bevinden zich een treinstation, supermarkten en verscheidene andere winkels. 
 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Italië

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla cortona

De ligging van "vakantievilla cortona" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.