Vakantievilla Cortona

10
24
Groepen.nl logo

Deze vakantievilla in Toscane ligt op slechts een paar kilometer afstand van de oude stad Cortona. Deze villa leent zich perfect voor vrienden of familie groepen die in alle comfort willen genieten van de heerlijke omgeving. Vanuit de villa kijk je uit op grote graanvelden en olijfgaarden.

Groepsaccommodatie in Italië met panorama terras 

De Toscaanse villa bestaat uit een hoofdgebouw en een gezellig vrijstaand huisje en is geschikt voor een groep van 20 tot 24 personen. Via een panorama veranda met barbecue en open haard kom je de villa binnen. Hier vind je 8 appartementen. In de omheinde tuin kun je heerlijk genieten langs het zwembad van 6 bij 16 meter en 1,80 meter diepte. Ook vind je in de tuin een speeltuin, een voetbalveld, ping-pong tafel en een panorama terras.

Samen wandelingen maken door de heuvels


De vakantievilla ligt in de heuvels van Cortona. De belangrijkste kunststeden als Arezzo, Florence, Siena en San Gimingnano zijn vanaf de villa goed bereikbaar. Op slechts drie kilometer afstand vind je al verschillende restaurants, barretjes en een treinstation. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Italië

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla cortona

De ligging van "vakantievilla cortona" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.