Natuurhuisje in Castelnuovo di val di cecina

2
Natuurhuisje.nl logo

Er bevinden zich 3 camping plaatsen op het terrein, vrij te kiezen. De plaatsen zijn oneindig ruim, met schaduw en prachtig uitzicht. De stroom wordt door zonne-energie en geothermal energie opgewekt. Er is eventueel een koelkastje te huur om bij uw tent te zetten. Het uitzicht is enorm en de wandelmogelijkheden zijn eindeloos. U kunt ook met uw ATB vrij door de bossen touren. Naast de tent plekken is er een appartement (65 m2) met een aparte slaapkamer voor 2 personen, een grote woonkamer, badkamer en keuken. Het appartement heeft een eigen opgang. Er zijn twee tiny huisjes en een chalet met eigen sanitair, deze accommodaties zijn geschikt voor 2 personen. Er is een elektrische laadpaal aanwezig om uw auto op te laden.

Bijzonderheden natuurhuisje in castelnuovo di val di cecina

Contactloos verblijf, Internettoegang (WiFi), Barbecue, Wasmachine (gedeeld met anderen), Tafeltennistafel, Drinkwater, Toilet, Douche, Warm water, Elektriciteit, Zwembad (gemeenschappelijk) 48 m3 m2, Laadpaal, Parking (x 5)

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in castelnuovo di val di cecina

De ligging van "natuurhuisje in castelnuovo di val di cecina" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.