Natuurhuisje in Bucine

10
Natuurhuisje.nl logo

Deze leuke agriturismo ligt in de mooie glooiende heuvels van de Aretini heuvels. De agriturismo bestaat uit 3 rustieke huizen met acht appartementen. De appartementen hebben een typische Toscaanse stijl met terracotta stenen vloeren, stenen muren en plafonds met stenen en houten balken. De inrichting is landelijk Toscaans. Op ongeveer 3 km afstand ligt het dorpje Ambra met winkels en een bar. Er is ook een paarden manege in de buurt en op 7 km afstand is een tennisbaan. Rondom de agriturismo is een ruime tuin en er is een heerlijk verkoelend zwembad. Naast het zwembad is een zonneterras met een grasveld en ligstoelen. Heerlijk om te relaxen en om te genoten van een glaasje rode wijn. Elk appartement heeft een eigen privé terras. De grote barbecue of de pizza oven mag je altijd gebruiken. Vraag de eigenaar hoe je een pizza moet maken! Hij legt het met veel plezier uit. De agriturismo heeft allerlei informatie en brochures over de omgeving en op aanvraag wordt er een wijn en olijfolieproeverij georganiseerd. De agriturismo verkoopt wijn, honing, olijfolie, vinsanto en kersen in grappa. Geniet van het echte Toscaanse leven in deze agriturismo.

Bijzonderheden natuurhuisje in bucine

keuken op de 1e etage: houtfornuis,, koffiezetapparaat,, oven,, afwasmachine,, koel-/vriescombinatie,, fietsen beschikbaar

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in bucine

De ligging van "natuurhuisje in bucine" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.