Natuurhuisje in Marmora

6
Natuurhuisje.nl logo

Je bereikt het natuurhuisje via de weide met uitzicht op de vallei en de kerk van Marmora. Het appartement is uitgerust met een grote woonkamer en een moderne, complete keuken met elektrische kookplaat, koelkast, gootsteen en serviesgoed. Op dezelfde verdieping zijn er twee slaapkamers die plaats bieden aan maximaal zes personen. De ene is uitgerust met een comfortabel tweepersoonsbed, de andere met een tweepersoonsbed (of twee eenpersoonsbedden) en een stapelbed voor volwassenen. In een huis in de bergen mag een houtkachel niet ontbreken. Er is een comfortabele, complete badkamer met warm water en douche. Internettoegang is gratis beschikbaar. Huisdieren zijn welkom in het natuurhuisje (maximaal één middelgrote hond).

Bijzonderheden natuurhuisje in marmora

Badkamer op de eerste verdieping: Aangepast toilet, Bad, Bidet, Douche, Haardroger, Kast, Kinderbed, Kinderstoel, Ligbad, Wastafel

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in marmora

De ligging van "natuurhuisje in marmora" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.